Opis forum
Użytkownik
Co sądzicie na temat zalegalizowania związków homoseksualnych? I przyznania im prawa do uzyskania opieki nad dziećmi??
Po pierwsze to są ogólne dyskusje więc w wątku nie musiałeś dodać, że to nie jest teoria spiskowa.
Po drugie, jestem za legalizacją związków homoseksualnych, i jest mi obojętne to czy będą oni mogli mieć dzieci, czy nie.
Użytkownik
Jeju nie myślałeś nad zmianom loginu na czepek albo czepliwy albo coś w tym stylu.
Ja jestem za legalizacją związków partnerskich ale co do przyznawania im opieki nad dziećmi to nie
ja jestem za legalizacją związków homoseksualnych, ponieważ nie uważam tego za coś złego. a co do adopcji dzieci to raczej jestem przeciwna, ponieważ taka sytuacja mogłaby negatywnie wpłynąć na ich psychikę, mogłyby się czuć bardzo niezręcznie, zapewne byłyby nękane i wyśmiewane, więc ze względu na ich dobro pary homoseksualne nie powinny mieć prawa do adopcji.
Ja zwracam uwagi, na rzeczy, które dla szarego człowieka niejasne, może on myśleć, że w ogólnych dyskusjach na tym forum piszę się o teoriach spiskowych. Jednak często spotykałem się z tym, że ludzie się zbierali i gnębili mnie więc nie mam zamiaru komentować waszych propozycji i się nimi przejmować jednak nie pozostanę bierny na takie zachowanie. Równie dobrze mógłbym powiedzieć, żeby Troll zmienił swój nick na Nieogar, albo coś w tym stylu. Po za tym nie wiem czy wiecie, ale tylko administrator może zmieniać nicki, przynajmniej tak było kiedyś.
Użytkownik
nie zmieniłem tytułu bo przez przypadek zamieściłem ten wątek w teoriach wymyślonych i zapomniałem poprawić ale poproszę o to admina
Ostatnio edytowany przez Troll don Leon (2011-11-04 21:07:14)
Nowy użytkownik
nie jestem przekonana co do związków homoseksualnych. ale jest mi to obojętne. natomiast z pewnością nie popieram i prawa do adopcji. to byłoby najgorszą głupotą jaką można zrobić. dziecko potrzebuje tak samo matki jak i ojca. i z pewnością wychowane przez takie pary nie zostałoby wychowane tak jak należy. bo dłuższym okresie czasu czułoby jakiś niedosyt.
Niszczyciel kłamstw
mi to jest obojętne , lecz przy adoptacji powinni zwrócic uwage na to jaką krzywdę zrobią dziecku , jak społeczenstwo będzie się z niego nasmiewało . Btw. Zgadzam się z tutti dziecko potrzebuje Matki jak i Ojca , bo 2 ojców nie wporwadzało by balansu w psychice dziecka.